Handgemaakte zilveren sieraden


Sama Sama Silver is gestart op zeven april 2016. Sama Sama is de Indonesische vertaling van ‘Graag gedaan’, echter betekent ‘sama’ ook ‘gelijk’. Voor mij houdt de naam in dat iedereen over de hele wereld gelijk is aan elkaar. Met veel enthousiasme en passie ontwerp ik designs voor 925 zilveren sieraden die voor mensen over de hele wereld aantrekkelijk zijn.

Met ‘Sama Sama’ uit ik mijn waardering naar de klant en naar de zilversmid die met zorg en passie onze ontwerpen tot stijlvolle doch stoere sieraden maakt. Ik hoop heel veel mensen blij te kunnen maken met mijn prachtige, eerlijke sieraden van hoogwaardige kwaliteit.

De sieraden van Sama Sama Silver worden gemaakt door Konang, een professionele zilversmid met veel ervaring en veel liefde en passie voor zijn vak. Konang maakt de mooiste sieraden van 925 zilver, dit is het eerste gehalte zilver. Ik heb besloten om met hem samen te werken omdat hij prachtige producten levert en om hem op deze wijze te ondersteunen bij het opstarten van zijn eigen onderneming.

Mijn missie is om unieke, betaalbare, kwalitatief hoogwaardige, handgemaakte sieraden te leveren dat voor een groot publiek aantrekkelijk is. Echter zullen de sieraden altijd mijn persoonlijke stijl blijven uitstralen. De sieraden zullen stoer en toch elegant zijn, dit past bij mijn smaak en bij mijn karakter.

Naast het bestellen van een sieraad van Sama Sama Silver, kun je ook zelf een sieraad ontwerpen en deze bij ons bestellen.

december 18, 2017
All I want for Christmas… Win de anchor bracelet van Sama Sama Silver voor de mooiste kerst! Kerst, de tijd van gezelligheid! Heerlijk met familie en vrienden dineren en lekker……
by Sama Sama Silver in Handgemaakte sieraden 0
september 25, 2017
Ara and Siau zijn de eerste ring en de eerste oorbellen van Sama Sama Silver. Je kunt ze vinden bij onze producten. De prachtige ring en oorbellen zijn stoer en elegant tegelijk……
by Sama Sama Silver in Handgemaakte sieraden 0
november 25, 2016
Met de nieuwe website in de lucht bieden wij ook meteen een nieuwe armband aan: ‘Karimun’! Kijk snel bij de producten en bewonder de nieuwe sieraden. Al onze armbanden hebben……
by Sama Sama Silver in Handgemaakte sieraden 0
Sama Sama Silver
Please check your feed, the data was entered incorrectly.