Sama Sama Silver

Sama Sama Silver is ontstaan in 2016. Sama Sama is de Indonesische vertaling van ‘Graag gedaan’, echter betekent ‘sama’ ook ‘hetzelfde’ of ‘gelijk’. De betekenis van Sama Sama maakt dat ik het een toepasbare naam voor mijn sieraden. Naar mijn mening houdt de naam in dat iedereen over de hele wereld gelijk is. Met veel enthousiasme en passie ontwerp ik sieraden die voor mensen over de hele wereld aantrekkelijk zijn. Ik ben dan ook dankbaar dat ik ‘Sama Sama’ kan zeggen tegen iedereen die ervoor kiest om een sieraad van Sama Sama Silver te bestellen.

 

Handgemaakt

Sama Sama Silver ontwerpt en verkoopt zilveren sieraden, de ontwerpen worden tot ware sieraden gemaakt door een professionele zilversmid op Bali die met liefde en passie voor het vak te werk gaat. Alle sieraden worden met de hand gemaakt door mijn zilversmid, Konang.  In elk sieraad wordt veel tijd gestoken, alle handelingen worden met precisie en geduld uitgevoerd.

Konang werkt uitsluitend met 925 zilver, dit is het eerste gehalte zilver. Dit type zilver wordt ook wel het belangrijkste en beste type zilver voor sieraden genoemd. 925 zilver houdt in dat 92,5% puur zilver is en 7,5% bestaat uit koper of een ander metaal. Het pure zilver wordt gemengd met de 7,5% legeringssubstantie zodat het product sterker is, beter bestand is tegen krassen en schade en daardoor een langere levensduur heeft. Zuiver zilver is erg buigzaam en kan makkelijk beschadigen, op die manier is het zilver nutteloos voor juwelen er wordt daarom een metaal toegevoegd, vaak is dit koper.

Elk sieraad van Sama Sama Silver is uniek doordat het met de hand wordt gemaakt. Het sieraad dat je  bestelt, is door Konang met veel passie en liefde voor zijn werk gemaakt. Hij heeft veel werk verricht om dit prachtige, unieke sieraad te maken. Ik vind het erg belangrijk dat u als klant weet dat deze jongeman achter de sieraden van Sama Sama Silver zit. Hij maakt mijn sieraden met de hand, dit kost veel tijd en inspanning, ik wil hem laten weten dat het werk dat hij doet  zeer wordt gewaardeerd. Het is de persoonlijke aandacht die de zilversmid aan elk sieraad geeft, dat maakt dat het dragen van Sama Sama Silver uniek is. 

 

 

Missie

Mijn missie is om een betaalbaar, kwalitatief hoogwaardig, handmatig geproduceerd product te leveren dat voor een groot publiek aantrekkelijk is. Ik laat de door mij ontworpen sieraden door een professionele zilversmid maken die ik erg goed ken, dit zorgt ervoor dat ik één op één contact heb met de zilversmid, waardoor ik hem direct kunnen ondersteunen in de groei van zijn onderneming.     

De technieken van de zilversmid die met geduld, liefde en precisie te werk gaat, resulteren in de prachtige sieraden van hoogwaardige kwaliteit en dat wil ik ook uitstralen met Sama Sama Silver en met de rest van de wereld delen.

De sieraden van Sama Sama Silver zijn stoer doch elegant, hierdoor herken mijn smaak in elk sieraad terug en creёer ik mijn eigen stijl.

Visie

Met het oog op de toekomst wil ik nog meer mensen content maken met de aankoop van een van de Sama Sama Silver sieraden. Ik wil het  assortiment op zo’n wijze uitbreiden dat er voor de wensen van elke klant een passend sieraad leverbaar is. Echter blijven de sieraden wel passend bij mijn stijl.

De naam Sama Sama staat voor  ‘graag gedaan’ en dat wil ik dan ook graag waarmaken. Met deze naam wil ik aangeven dat ik met veel enthousiasme de producten aan de klant bied en dat ik de klant graag tevreden zie. Tegelijkertijd ondersteunt Sama Sama Silver samen met haar klanten de Indonesische zilversmid Konang, die de ontwerpen tot ware sieraden maakt. Verder betekent ‘Sama’ ‘hetzelfde’, daarmee wil ik aangeven dat ik iedereen over de hele wereld hetzelfde wil bieden. Mijn streven is dan ook om zoveel mogelijk verschillende nationaliteiten te bereiken met de verkoop van mijn sieraden.