Ontwerper en eigenaresse van Sama Sama Silver

In 2016 heb ik samen met een goede vriendin ‘Sama Sama Silver’ opgericht. 

Na mijn stage op Bali een aantal jaren eerder, kon ik Bali maar niet uit mijn hoofd krijgen. Ik miste de natuur, de cultuur en vooral de mensen en de vrienden die ik er had gemaakt.

Steeds vaker begon het idee om mijn eigen zilveren sieraden bedrijfje te beginnen. Door mijn interesse in zilveren sieraden en mijn passie voor creatief bezig zijn, werd het idee steeds serieuzer. Ik heb mijn baan als verpleegkundige opgezegd, KvK aangevraagd en vervolgens ben ik naar Bali verhuisd om aan dit nieuwe avontuur te beginnen!

Ik vind het erg belangrijk dat de sieraden van Sama Sama Silver iets van mijn persoonlijkheid en passie uitstralen. De sieraden hebben daarom een stoer maar toch elegant uiterlijk. Dit weerspiegelt mijn karakter:  onafhankelijk, puur, eerlijk en niet bang voor een avontuur! 

Samen hebben Kyra en ik een prachtige start gemaakt met Sama Sama Silver! Inmiddels ben ik alleen verder gegaan met Sama Sama Silver. Het idee van Sama Sama Silver is precies gelijk gebleven, namelijk het ontwerpen van sieraden die een combinatie van mijn persoonlijkheid en een stukje van Bali uitstralen. 

Ik hoop dat jullie net zoveel van mijn sieraden genieten als ik! 

Liefs, Froukje van der Hoek